Adembescherming C (AB-C)

Introductie

Verhoog het niveau van uw technische professionals met onze digitale Adembescherming C (AB-C) training bij Deftiq. Deze training is ontworpen voor ervaren gebruikers van onafhankelijke adembescherming, die moeten kunnen opereren in extreem risicovolle situaties waarbij een acuut gevaar voor het leven bestaat door hoge concentraties gevaarlijke stoffen.

Doelgroep en Voorwaarden

Deze diepgaande training is bedoeld voor professionals die al bekend zijn met basis adembeschermingstechnieken en in het bezit zijn van relevante certificaten zoals SIR AB-B, AB-BG, of IS-081. Deelnemers moeten minimaal 120 uur ervaring hebben met onafhankelijke adembescherming en ouder zijn dan 18 jaar.

Opleidingsprogramma

Ons online opleidingsprogramma biedt een grondige voorbereiding door middel van interactieve modules, praktische oefeningen en proefexamens. De deelnemers bepalen zelf het tempo en kunnen de training naar behoefte pauzeren of voortzetten. Dit flexibele leerpad is speciaal ontwikkeld om deelnemers optimaal voor te bereiden op het theorie-examen.

Leerinhoud

De Adembescherming C training dekt een breed scala aan essentiële onderwerpen, waaronder:

  • Taken en verantwoordelijkheden van betrokkenen.
  • Samenstelling en principes van ademlucht.
  • Verschillende vormen van adembescherming.
  • Procedures voor keuring en inspectie van beschermende middelen.
  • Handelen tijdens calamiteiten en werken onder inerte omstandigheden.

Certificatieproces

Na het succesvol afronden van de online training en het behalen van een 8 of hoger op het proefexamen, zijn de deelnemers klaar voor het officiële theorie-examen bij een erkende SIR-opleidingsinstantie. Na het slagen ontvangen zij een bewijs van deelname en kunnen zij verder met de praktijktraining en het examen voor de SIR-certificering, welke drie jaar geldig is.

Afronding en Certificering

Met het behalen van de SIR-certificatie tonen de deelnemers aan dat ze klaar zijn voor de meest uitdagende omstandigheden waarin adembescherming vereist is. Afhankelijk van de leeftijd van de deelnemer, adviseren wij een frequentere vernieuwing van het certificaat om altijd aan de nieuwste veiligheidseisen te voldoen.

Conclusie

De Adembescherming C (AB-C) training van Deftiq is uw beste keuze voor het voorbereiden van uw personeel op werkzaamheden in de meest risicovolle en kritieke omstandigheden. Begin vandaag nog met het versterken van de veiligheidscompetenties van uw team.

Call to Action

Wilt u de veiligheidsexpertise van uw team naar een hoger niveau tillen? Bezoek Deftiq's officiële website en schrijf uw personeel in voor de Adembescherming C training. Zorg voor de veiligheid van uw team met de juiste kennis en certificatie!

Start vandaag nog met
de SIR opleidingen van Deftiq!

Bekijk nu al onze SIR opleidingenKom in contact