product

Projectinstructie

Een online projectinstructie zorgt voor een ideale voorbereiding voor projectmedewerkers op complexe projecten. Geen klaslokalen vol op locatie. Geen uitleg geven met handen en voeten aan anderstaligen.

Eigen personeel, uitzendkrachten, onderaannemers of opdrachtgevers; iedereen is op de hoogte van de spelregels op de projectlocatie voordat men de locatie betreedt. Allemaal inzichtelijk op niveau in eigen tempo en eigen taal!

Alle talen

Laat deelnemers trainen in hun vertrouwde taal, zodat kennis echt opgenomen wordt.

Herkenbaar

Geen generieke aanwijzingen, maar een herkenbaar beeld van de specifieke locatie.

Schaalbaar

1 bezoeker per dag of 100 tegelijk. Door zelfregistratie kan iedereen zelfstandig starten met trainen.

Direct inzicht

Een efficiënte toegangscontrole door direct inzicht in resultaten van bezoekers.

Cases met dit product
Stationsgebied Zuidas

Voorafgaand aan elk weekendwerk hebben meer dan 500 bouwplaatsmedewerkers zich in eigen taal voorbereid met onze op maat gemaakte online projectinstructies. Zo kon iedereen veilig en efficiënt aan de slag rondom station Amsterdam-Zuid. Op deze wijze bouwt Deftiq mee aan de herinrichting van het stationsgebied Zuidas.

Lees meer >
Olieterminal Europoort

Sinds een aantal jaar krijgt men toegang tot de terminal in de Europoort met behulp van onze online poortinstructie. Iedereen doorloopt de op maat gemaakte instructie met essentiële veiligheidsthema’s. Sommigen hebben zich thuis voorbereid, anderen scannen de QR-code om aan de slag te gaan. Wat een verademing voor de portiers.

Lees meer >

Ontdek hoe Deftiq jouw organisatie optimaal kan voorbereiden op de praktijk

Kom in contact