Sectoren

Met adaptieve online modules klaar voor het echte werk. Impactvolle digitale trainingen als uitstekende werkvoorbereiding. Altijd en overal.

Deftiq ondersteunt bedrijven bij het up to speed en op niveau houden van operationeel personeel. Met de vereiste certificering én met het bijbrengen van de juiste kennis van het materieel. En de optimale voorbereiding op intensieve en complexe projecten.

(Petro)chemische industrie

Juist in deze sector is een uitstekende werkvoorbereiding essentieel. Er wordt namelijk een diversiteit aan werkzaamheden verricht in een zeer risicovolle omgeving. Deftiq komt operationeel tegemoet door juist in alle drukte effectieve trainingen en projectintroducties aan te bieden.

Direct naar ons trainingsaanbod

Bouw en infra

Veel uitvoerend werk in de bouw en infra vergt combinatiewerk. Meerdere partijen zijn samen verantwoordelijk voor een veilig en succesvol project. Deftiq ondersteunt deze projecten met digitale onboarding. Dit maakt alle partijen snel en effectief bewust van wat er noodzakelijk is om het project als een gezamenlijk succes op te leveren.

Direct naar ons trainingsaanbod

Maritiem

Nieuwbouwprojecten of grote onderhoudsprojecten in de maritieme sector zijn veeleisend en staan onder enorme tijdsdruk. Veel partijen werken samen om de uptime en productie van maritieme assets te garanderen. Deftiq levert digitale trainingen voor het werken met technisch equipment op werven en terminals. Ook voorafgaand aan een project ondersteunen wij bedrijven met ditigale projectonboarding.

Direct naar ons trainingsaanbod

Kom in contact!En ervaar wat Deftiq kan betekenen voor jouw organisatie.

Volg Deftiq nu ook via social media.