product

Onboarding

Nieuwe medewerkers kunnen snel en effectief aan de slag met behulp van een online onboarding. Maak het kersverse personeel direct enthousiast over de voornaamste bedrijfsactiviteiten met dit online visitekaartje. Leer meteen de kernwaarden van de organisatie en de basisregels op de werkvloer.

Snel en effectief

Je zorgt eenvoudig dat nieuwe medewerkers direct op de hoogte zijn van de spelregels van jouw organisatie.

Leertrajecten op maat

Maak met gemak unieke onboardingprogramma’s op basis van functie en functieniveau.

Enthousiasme

Alles goed geregeld in de eerste periode van het dienstverband. Zo zorg je voor een vliegende start.

Inzicht

Houd eenvoudig zicht op de progressie van jouw nieuwe medewerkers.

Cases met dit product
Offshore For Sure (O4S)

‍Onze kusten zijn gezegend met een overvloed aan energiebronnen, waaronder getijden- en golfenergie. De ontwikkeling van een CO2-vrij energiesysteem met minder afhankelijkheid van gas is een vraag die speelt op lokaal, regionaal, nationaal en Europees niveau. Daarom is de behoefte aan integrale oplossingen voor klimaatmitigatie en klimaatadaptatie groot.

Lees meer >
ENCORE

ENCORE staat voor Energising Coasts with Offshore Renewable Energy. Met een internationaal consortium trachten we de ontwikkelingen op het gebied van Offshore Renewable Energy (ORE) te versnellen en naar een volwassen niveau te tillen. De zee biedt namelijk naast windenergie veel meer kansen om op een duurzame manier energie op te wekken.

Lees meer >
Producent Oleochemicaliën

In nauwe samenwerking met de Learning & Development (L&D) verantwoordelijken van deze fabrikant heeft Deftiq basisinstructies ontwikkeld, waarmee personeel verdiepende inzichten krijgt in het primaire proces van de organisatie. Zo wordt iedereen nog meer onderdeel van waar deze fabrikant voor staat.

Lees meer >
NRC Non-Ferro Recovery Company

Door de enorme vraag naar de innovatieve technologie van NRC, groeit de organisatie enorm. Dit betekent veel nieuwe gezichten op kantoor en op projectlocaties door heel Europa. Hoe krijg je iedereen snel en efficiënt aan de slag? En hoe zorg je dat men dit doet op basis van de waarden van de organisatie?

Lees meer >
Brancheorganisatie

Certificering was door deze brancheorganisatie van origine centraal georganiseerd op gezette tijden. Met andere woorden: een aantal keer per jaar, ergens in het midden van het land, een trainer en een klaslokaal. Vandaag is het volledig online. Zelfs het examen.

Lees meer >