case

Een online onboarding om mee te bewegen met de sterke groei van de organisatie.

bedrijf
NRC Non-Ferro Recovery Company
sector
Industrie
hoofdkantoor
Nederland

Afval wordt opeens weer een waardevol product door de toegevoegde waarde van NRC in de waardeketen van waste management. Door de enorme vraag naar de innovatieve technologie van NRC, groeit de organisatie enorm. Dit betekent veel nieuwe gezichten op kantoor en op projectlocaties door heel Europa. Hoe krijg je iedereen snel en efficiënt aan de slag? En hoe zorg je dat men dit doet op basis van de waarden van de organisatie? 

Oplossing

Een online bedrijfsonboarding biedt een passende oplossing. Iedereen eenduidig op niveau en op de hoogte de kernwaarden van NRC. Ook als je meteen aan de slag gaat op de projectlocatie. Deftiq heeft daarom in nauwe samenwerking met de HR- en HSE-organisatie een op maat gemaakte online onboarding ontwikkeld. Deze onboarding wordt gehost op het LMS van Deftiq. Dus de resultaten direct op een presenteerblaadje van de HR-organisatie.

Facts & figures
  • Veel nieuwe gezichten
  • Werkzaamheden door heel Europa
  • HSE niet de wereld over voor instructie
  • Snel en eenduidig cultuur en waarde kennen
  • Nieuwe medewerkers snel van start
  • 150 onboardingen per jaar in 2 talen

Cases

ENCORE

ENCORE staat voor Energising Coasts with Offshore Renewable Energy. Met een internationaal consortium trachten we de ontwikkelingen op het gebied van Offshore Renewable Energy (ORE) te versnellen en naar een volwassen niveau te tillen. De zee biedt namelijk naast windenergie veel meer kansen om op een duurzame manier energie op te wekken.

Stationsgebied Zuidas

Voorafgaand aan elk weekendwerk hebben meer dan 500 bouwplaatsmedewerkers zich in eigen taal voorbereid met onze op maat gemaakte online projectinstructies. Zo kon iedereen veilig en efficiënt aan de slag rondom station Amsterdam-Zuid. Op deze wijze bouwt Deftiq mee aan de herinrichting van het stationsgebied Zuidas.

Olieterminal Europoort

Sinds een aantal jaar krijgt men toegang tot de terminal in de Europoort met behulp van onze online poortinstructie. Iedereen doorloopt de op maat gemaakte instructie met essentiële veiligheidsthema’s. Sommigen hebben zich thuis voorbereid, anderen scannen de QR-code om aan de slag te gaan. Wat een verademing voor de portiers.

Ontdek hoe Deftiq jouw organisatie optimaal kan voorbereiden op de praktijk

Kom in contact