case

Iedereen binnen deze organisatie op de hoogte van de kernactiviteiten met behulp van online basisinstructies.

bedrijf
Producent Oleochemicaliën
sector
Food
hoofdkantoor
Zwitserland

Kent het personeel van jouw organisatie de belangrijkste bedrijfsactiviteiten? Is men zich bewust van de toegevoegde waarde in de keten? Het komt geregeld voor dat medewerkers enkel bewust zijn van het uitvoeren van eigen taken. Het voegt echter enorm veel waarde toe als men niet alleen het wat kent, maar ook het waarom. 

Deze fabrikant van palmolieproducten verzorgt wereldwijd de volledige keten van palmvrucht tot Fast Moving Consumer Good (FMGC). Een waardeketen vol complexe stappen en allemaal volgens strenge voedselrichtlijnen en duurzaamheidscertificering. 

Oplossing

In nauwe samenwerking met de Learning & Development (L&D) verantwoordelijken van deze fabrikant heeft Deftiq basisinstructies ontwikkeld, waarmee personeel verdiepende inzichten krijgt in het primaire proces van de organisatie. Zo wordt iedereen nog meer onderdeel van waar deze fabrikant voor staat. 

Deftiq heeft basisinstructies als SCORM-pakket beschikbaar gesteld voor het eigen Learning Management Systeem (LMS) van de fabrikant. Ook dat is natuurlijk een mogelijkheid om trainingen op maat te hosten.

Facts & figures
  • 150 deelnemers per jaar.
  • Beschikbaar in drie talen.
  • Internationale workforce.
  • Snel en eenduidig cultuur en waarde kennen.
  • Basisinstructie als SCORM opgeleverd voor hosting op eigen LMS.
  • Online basisinstructies als onderdeel van de trainingsmatrix.

Cases

ENCORE

ENCORE staat voor Energising Coasts with Offshore Renewable Energy. Met een internationaal consortium trachten we de ontwikkelingen op het gebied van Offshore Renewable Energy (ORE) te versnellen en naar een volwassen niveau te tillen. De zee biedt namelijk naast windenergie veel meer kansen om op een duurzame manier energie op te wekken.

Stationsgebied Zuidas

Voorafgaand aan elk weekendwerk hebben meer dan 500 bouwplaatsmedewerkers zich in eigen taal voorbereid met onze op maat gemaakte online projectinstructies. Zo kon iedereen veilig en efficiënt aan de slag rondom station Amsterdam-Zuid. Op deze wijze bouwt Deftiq mee aan de herinrichting van het stationsgebied Zuidas.

Olieterminal Europoort

Sinds een aantal jaar krijgt men toegang tot de terminal in de Europoort met behulp van onze online poortinstructie. Iedereen doorloopt de op maat gemaakte instructie met essentiële veiligheidsthema’s. Sommigen hebben zich thuis voorbereid, anderen scannen de QR-code om aan de slag te gaan. Wat een verademing voor de portiers.

Ontdek hoe Deftiq jouw organisatie optimaal kan voorbereiden op de praktijk

Kom in contact