Deftiq
Logo

Maak kennis met ons online trainingsplatform

Geef technische professionals een optimale voorbereiding op de daadwerkelijke praktijk.

Platform overzicht
Tijdsdruk visual

Geen (tijds)druk. Laat technische professionals trainen waar en wanneer het uitkomt.

Bekijk nu onze online SIR trainingen
Best Practices

Geen hectiek en tijdsdruk op het werk. Deftiq biedt juist meer ruimte voor specialistische en gedetailleerde werkinstructies op de werkvloer. Voorafgaand aan werkzaamheden bereidt men zich namelijk voor op eigen tempo en in eigen taal met passende online trainingen. 

Een eenduidig kwaliteitsniveau. Een passend leerpad voor iedereen

Verloopt certificering? Start er binnenkort een nieuw complex project? Stel trainingen beschikbaar die technische professionals écht nodig hebben. Onze catalogus staat vol doelgerichte trainingen. Nieuw in de organisatie of 30 jaar ervaring? Geen punt. Deftiq heeft een passend aanbod voor iedereen.

Best Practices
Leerpad
Inzichten

Inzicht in groei. Zie hoe technische professionals ontwikkelen.

Krijg direct inzicht in de resultaten van technische professionals en volg de groei. Ontdek waar de kracht ligt van jouw organisatie en bouw dit verder uit. Bekijk waar er ruimte is voor ontwikkeling en pas het trainingsaanbod hierop aan. 

Best Practices

Eenvoudig onboarden. Geef iedereen eenvoudig toegang.

Met direct access koppel je nieuwe deelnemers snel en gemakkelijk aan de gewenste training. Professionals binnen óf buiten jouw organisatie registreren zichzelf en starten direct. Jij hebt volledige controle over de onboarding.

Best Practices
Onboarding
Catalogus

Toegang tot de catalogus. Alle trainingen op één plek.

Optimaal voorbereid zijn op de daadwerkelijk praktijk lukt alleen als er doeltreffend lesmateriaal beschikbaar is. Daarom beschikt ons online trainingsplatform over een catalogus vol doeltreffende trainingen voor technische professionals. Selecteer trainingen uit de catalogus. En koppel deze training eenvoudig aan de juiste deelnemers.

Best Practices

Maatwerk. Elke organisatie heeft specifieke wensen.

Daarom ontwikkelt Deftiq maatwerkoplossingen naast het catalogusaanbod. Deze maatwerk trainingen zijn exclusief beschikbaar in het trainingsplatform voor jouw organisatie.

Best Practices
Maatwerk

Ontdek hoe Deftiq jouw organisatie optimaal kan voorbereiden op de praktijk.