VCA. Slim en Snel gecertificeerd.

Bepaal zelf in welk tempo jij klaar gestoomd wordt voor het VCA-examen. Met onze E-Learnings weet je in ieder geval zeker dat je 100% klaar bent voor het VCA-examen.

VCA

Ons VCA aanbod

vca basis

Voor medewerkers

€99,- pp excl. BTW

  • E-learning
  • Examen
  • 6 Beschikbare talen

VCA VOL

Voor leidinggevende

€99,- pp excl. BTW

  • E-learning
  • Examen
  • 6 Beschikbare talen

VCA check

Bekijk nu onze online SIR trainingenPijl
Best Practices

Geen hectiek en tijdsdruk op het werk. Deftiq biedt juist meer ruimte voor specialistische en gedetailleerde werkinstructies op de werkvloer. Voorafgaand aan werkzaamheden bereidt men zich namelijk voor op eigen tempo en in eigen taal met passende online trainingen. 

Gratis proefexamen

Laten we kijken hoe jij er voor staat met ons gratis proefexamen. Bevalt dit je? Dan kan je altijd verder trainen, met de pakketten die wij aanbieden. Druk hieronder om te starten!

Pijl
Best Practices

Vertrouwd door gerenommeerde bedrijven uit binnen- en buitenland en duizenden deelnemers.

BedrijfslogoBedrijfslogoBedrijfslogoBedrijfslogoBedrijfslogo

Wat is het verschil tussen VCA VOL en VCA Basis?

Bekijk nu onze online SIR trainingenPijl
Best Practices

VCA Basis is bedoeld voor medewerkers die moeten kunnen laten zien dat ze veilig, gezond en met oog voor anderen en het milieu hun werk kunnen doen. Je leert onveilige situaties te herkennen en treft maatregelen om ongevallen te voorkomen.

VCA VOL staat voor ‘Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden’. In deze variant leer je naast het bovenstaande ook rekening te houden met het milieu en de gezondheid van de medewerkers waaraan je leiding geeft. Daarnaast omvat VOL-VCA kennis van VCA-bedrijfscertificering en het bedrijfsnoodplan.

Waarom een online VCA training van Deftiq?

Deftiq heeft een unieke 100% opleidingsformule. Hiermee ben je altijd optimaal voorbereidt op het VCA-examen. Geeft een lekker gevoel en zorgt voor hoge slagingspercentages. Het is mogelijk om door heel Nederland examen te doen. Kies tijdens het boeken gewoon voor de locatie die het beste bij jou past.

Pijl
Best Practices
Vink
De beste prijs kwaliteit
Vink
Altijd en overal beschikbaar
Vink
Deftiq 100% examen ready
Leercurve

De beste voorbereiding
voor de laagste prijs

Talen

Altijd en overal beschikbaar

Toolbox

Deftiq 100%
Examen Ready

Toch nog vragen? Kom in contact met ons!