VCA. Slim en snel gecertificeerd.

Bepaal zelf in welk tempo jij klaargestoomd wordt voor het VCA-examen. Met onze e-learnings weet je in ieder geval zeker dat je 100% klaar bent voor het VCA-examen.

VCA

Topkwaliteit voor de Beste Prijs

vca-basis

Voor medewerkers

Vanaf €99,- per persoon

  • eLearning inclusief Examen
  • 100% Examen Ready
  • Hoog Slagingspercentage

VCA-VOL

Voor leidinggevende

Vanaf €99,- per persoon

  • eLearning inclusief Examen
  • 100% Examen Ready
  • Hoog Slagingspercentage

VCA check

Bekijk nu onze online SIR trainingen
Best Practices

Geen hectiek en tijdsdruk op het werk. Deftiq biedt juist meer ruimte voor specialistische en gedetailleerde werkinstructies op de werkvloer. Voorafgaand aan werkzaamheden bereidt men zich namelijk voor op eigen tempo en in eigen taal met passende online trainingen. 

Gratis proefexamen

Laten we kijken hoe jij er voor staat met ons gratis proefexamen. Bevalt dit je? Dan kan je altijd verder trainen, met de pakketten die wij aanbieden. Druk hieronder om te starten!

Best Practices

Vertrouwd door gerenommeerde bedrijven uit binnen- en buitenland en duizenden deelnemers.

BedrijfslogoBedrijfslogoBedrijfslogoBedrijfslogoBedrijfslogo

Wat is het verschil tussen VCA-VOL en VCA-Basis?

Bekijk nu onze online SIR trainingen
Best Practices

VCA-Basis is bedoeld voor medewerkers om veilig, gezond en met oog voor anderen en het milieu hun werk te kunnen doen. Je leert onveilige situaties te herkennen en treft maatregelen om ongevallen te voorkomen.

VCA-VOL staat voor ‘Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden’. In deze variant leer je naast het bovenstaande ook hoe je veilig en met respect voor jouw medewerkers leidinggeeft op de werkplek. Daarnaast leer je ook over de VCA-bedrijfscertificering en het bedrijfsnoodplan.

Waarom een online VCA training van Deftiq?

Deftiq heeft 100% opleidingsformule. Dit houdt in dat je uitgetraind bent als je écht klaar bent voor het examen. Hiermee ben je altijd optimaal voorbereidt op het VCA-examen. Dit geeft een goed gevoel en zorgt voor hoge slagingspercentages. Het is mogelijk om door heel Nederland examen te doen. Kies tijdens het boeken gewoon voor de locatie die het beste bij jou past.

Best Practices
Vink
De beste prijs kwaliteit
Vink
Altijd en overal beschikbaar
Vink
Deftiq 100% examen ready

Ontdek hoe Deftiq jouw organisatie optimaal kan voorbereiden op de praktijk

Kom in contact