Wat zijn SIR trainingen?

SIR Safe sectoren

De Stichting Industriële Reiniging, ook wel bekend als de SIR, heeft het doel om het werken in de industriële reiniging te reguleren en veilig te maken. Zo veilig mogelijk werken in industriële reiniging; hoe bereikt de SIR dat? Vooral door het aanbieden van SIR trainingen. Na het afronden van een SIR training krijg je een SIR certificaat. Dit certificaat laat zien dat je gekwalificeerd bent om jouw werk in de industriële reiniging sector te verrichten.SIR trainingen worden niet door de SIR zelf verzorgd, maar door aan de SIR deelnemende erkende opleidingsinstituten of door erkende interne opleidingsafdelingen van deelnemende bedrijven. Wil je een lijst hebben van deelnemende opleidingsinstituten? Bekijk ons overzicht.

Wat voor soort SIR trainingen zijn er?

Vanwege het grote aanbod van SIR trainingen is het belangrijk dat je weet wat voor verschillende SIR trainingen er zijn. Hier hebben wij een lijst voor je van al onze SIR trainingen zodat je een idee krijgt van het grote scala van verschillende opleidingen.Let wel op dat het verschil in SIR trainingen niet eens zozeer in de content zit, maar vooral op de manier waarop deze SIR trainingen worden gegeven. Denk bijvoorbeeld aan les op locatie, in een trainingscentrum, in de klas, of simpelweg op de telefoon waar en wanneer u wilt. Het voordeel aan les op een fysieke locatie is dat men mogelijk met het nodige gereedschap aan de slag kan. Het nadeel hiervan is dat dit (reis)tijd en geld kost, voor sommige mensen te snel kan gaan en ook niet heel flexibel is.Overweeg daarom om de online SIR trainingen van Deftiq te volgen; deze zijn flexibel, 20% goedkoper dan klassikale SIR trainingen, besparen je enorm veel (reis)tijd en energie, en zijn altijd up to date met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Over Deftiq - Dé online SIR opleider van Nederland en België

Sinds 2022 is Deftiq dé online SIR opleider. Deftiq is begonnen in 2019, gevestigd in hartje Rotterdam en inmiddels meer dan 5000+ deelnemers voorzien van onze e-learnings. De online SIR opleidingen van Deftiq hebben altijd de beste prijs, hoogste kwaliteit, zijn tijdbesparend en bereiden je 100% voor op het SIR-examen. Hierdoor heb je altijd de beste slagingskansen. Geïnteresseerd? Neem dan nu kijkje op het Deftiq platform door op de blauwe knop te klikken.

Home
Catalogus
Pricing
Contact
Login