Chemisch Technisch Keurmeester (CTK)

Introductie

Verhoog de kwaliteit en veiligheid binnen uw bedrijf met de online training voor Chemisch Technisch Keurmeester (CTK) aangeboden door Deftiq. Deze training is speciaal ontwikkeld voor technische professionals die zich bezighouden met het keuren en testen van chemisch technisch reinigingsapparatuur.

Doelgroep

De CTK training is ideaal voor professionals die in hun functie verantwoordelijk zijn voor het chemisch technisch reinigen en het uitvoeren van keuringen aan deze apparatuur. Deelnemers leren volgens de industriële richtlijnen van de SIR (Stichting Industriële Reiniging) te werken, wat hun deskundigheid aanzienlijk verhoogt.

Opleidingsprogramma

De CTK training combineert een uitgebreide online theorietraining met een praktisch SIR theorie-examen:

  • Flexibele leeromgeving: Leer waar en wanneer u wilt met onze interactieve online modules.
  • Interactieve content: Verdiep uw kennis met praktische oefeningen, interactieve blokken en proefexamens.
  • Essentiële onderwerpen: Van algemene begrippen zoals pH-waarden tot specifieke kennis over chemische bestendigheid, keuringen en het uitvoeren van tests.

Voordelen

  • Expertise ontwikkeling: Verwerf diepgaande kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor het veilig en effectief uitvoeren van chemisch technisch reinigen.
  • Certificering: Na succesvolle afronding van het theorie-examen ontvangt de deelnemer het SIR-certificaat, geldig voor drie jaar.
  • Carrièreontwikkeling: Deze certificatie opent deuren naar geavanceerdere rollen binnen uw organisatie en verbetert de compliance met veiligheidsvoorschriften.

Ingangseisen

Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn en in het bezit van een geldig VCA-certificaat, wat een basis biedt voor de verdere specialisatie die de CTK training vereist.

Afronding

De training wordt afgerond met een SIR theorie-examen op een erkende examenlocatie. Na het behalen van een 8 of hoger op het proefexamen, is de deelnemer klaar voor het officiële examen, waarmee het SIR-certificaat wordt verdiend.

Call to Action

Bent u klaar om de veiligheidsstandaarden binnen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Bezoek Deftiq voor meer informatie over onze Chemisch Technisch Keurmeester training en begin vandaag nog met het versterken van uw team!

Start vandaag nog met
de SIR opleidingen van Deftiq!

Bekijk nu al onze SIR opleidingenKom in contact