Ontdek de Stichting Industriële Reiniging (SIR): Veiligheid en Kwaliteit in Industrieel Reinigen

SIR Safe sectoren

De Stichting Industriële Reiniging (SIR) staat centraal in het bevorderen van veilige en efficiënte industriële reinigingstechnieken. Opgericht met als doel de veiligheid binnen de sector te waarborgen, speelt de SIR een cruciale rol in het stellen van normen en het certificeren van professionals in de industriële reiniging.

Wat doet de SIR?

De SIR zet zich in voor de ontwikkeling van veilige werkmethoden en procedures. Door middel van uitgebreide trainingen en het uitreiken van certificaten zorgt de SIR ervoor dat medewerkers goed voorbereid en veilig te werk gaan. Dit draagt bij aan een vermindering van incidenten en ongelukken op de werkplaats.

Waarom kiezen voor de SIR?

Kiezen voor de SIR betekent kiezen voor betrouwbaarheid en veiligheid. De richtlijnen en certificaten van de SIR worden erkend als de gouden standaard in de industrie. Bedrijven die zich aansluiten bij de SIR tonen aan dat zij de veiligheid van hun personeel en de kwaliteit van hun werkzaamheden serieus nemen.

Door in te zetten op continu onderzoek en verbetering, blijft de SIR vooroplopen in de industrie. Met een lidmaatschap bij de SIR ben je verzekerd van de laatste innovaties en veiligheidsstandaarden in industriële reiniging.

Ben je geïnteresseerd om meer te leren over hoe de SIR jouw organisatie kan helpen excelleren in veilig en efficiënt industrieel reinigen? Bezoek onze website voor meer informatie over het complete SIR aanbod en hoe je lid kunt worden. Ontdek meer over SIR Safe bij Deftiq.

Over Deftiq - Dé online SIR opleider van Nederland en België

Sinds 2022 is Deftiq dé online SIR opleider. Deftiq is begonnen in 2019, gevestigd in hartje Rotterdam en inmiddels meer dan 5000+ deelnemers voorzien van onze e-learnings. De online SIR opleidingen van Deftiq hebben altijd de beste prijs, hoogste kwaliteit, zijn tijdbesparend en bereiden je 100% voor op het SIR-examen. Hierdoor heb je altijd de beste slagingskansen. Geïnteresseerd? Boek nu en start vandaag nog!

Start vandaag nog met
de SIR opleidingen van Deftiq!

Bekijk nu al onze SIR opleidingenKom in contact