Waarom zijn online SIR opleidingen de beste voorbereiding op het SIR examen?

SIR Safe sectoren

Vijf redenen waarom online SIR opleidingen de optimale voorbereiding op het SIR examen zijn

Het behalen van je SIR certificaat is heel belangrijk voor het mogen werken in de industriële reiniging. De online SIR opleidingen zijn ontwikkelt om iedereen slim en snel de optimale voorbereiding te geven op het SIR examen. Hieronder hebben we de 5 redenen beschreven waarom online SIR opleidingen de optimale voorbereiding op het SIR examen en SIR certificaat zijn.

Reden 1: 20% voordeliger dan andere SIR opleidingen

De meest simpele reden is dat het voordeliger is. SIR e-learnings zijn minimaal 20% voordeliger dan volledig klassikale opleidingen. Simpelweg omdat er geen gebouw en leraar beschikbaar hoeft te tijdens het leren van de SIR informatie. Bekijk hier direct ons aanbod.

Reden 2: Eén dag minder in het klaslokaal

Hoe bedoel je één dag minder in het klaslokaal? Nou, met de SIR e-learnings volledig op een plek die voor jou het beste is. Hiervoor hoeft een industriële reiniger niet naar een klaslokaal te komen. Dit kan vanuit huis, kantoor of waar je maar wilt. Dit betekend dat een industriële reiniger per opleiding één dag minder afwezig is. Dit is de volgende reden waarom je voordeliger uit bent met de SIR e-learnings.

Reden 3: Flexibel in te plannen

Turn-arounds en projecten volgen elkaar snel op. Hierdoor is het altijd een uitdaging om data vrij te plannen bij industriële reinigers om te leren en hun SIR certificering actueel te houden. De SIR e-learnings zijn vrij in te plannen. Hierdoor kan een industriële reiniger leren wanneer het past.

Reden 4: Altijd en overal de SIR erkende opleidingen beschikbaar

Er is veel werk in de industriële reiniging. Tijd om op te leiden is er bijna niet of het komt niet geregeld niet uit.
Door het ontwikkelen SIR e-learnings zorgen we ervoor dan een industriële reiniger kan online leren wanneer het uit komt. Dat kan gedaan worden op een laptop of computer maar ook op een tablet of mobiele telefoon. Leren wanneer het uit komt. Altijd en overal.

Reden 5: Dé online SIR opleider van Nederland en België

SIR opleiders zijn er in verschillende soorten en maten. Deftiq is een SIR opleider die een focus heeft het aanbieden van online SIR opleidingen. Hiermee zorgen we was SIR opleider ervoor dat we sneller en voordeliger industriële reinigers kunnen opleiden. Hiervoor zoeken we voor de praktijk onderdelen samenwerking met andere SIR opleiders. De kracht van online SIR opleidingen gecombineerd met de beste praktijk opleiders. Dit maakt Deftiq dé online SIR opleider.

Over Deftiq - Dé online SIR opleider van Nederland en België

Sinds 2022 is Deftiq dé online SIR opleider. Deftiq is begonnen in 2019, gevestigd in hartje Rotterdam en inmiddels meer dan 5000+ deelnemers voorzien van onze e-learnings. De online SIR opleidingen van Deftiq hebben altijd de beste prijs, hoogste kwaliteit, zijn tijdbesparend en bereiden je 100% voor op het SIR-examen. Hierdoor heb je altijd de beste slagingskansen. Geïnteresseerd? Neem dan nu kijkje op het Deftiq platform door op de blauwe knop te klikken.

Home
Catalogus
Pricing
Contact
Login