Druk Vacuüm Hulpkracht Certificaat via Deftiq – Topkwaliteit voor de Beste Prijs - Speciale Aanbieding!

SIR Safe sectoren

Vanaf 1 september 2024 is het verplicht voor elke bijrijder van een vacuümwagen om in het bezit te zijn van een Druk Vacuüm Hulpkracht certificaat. In reactie hierop biedt Deftiq, de leider in e-learning oplossingen, een uitgebreide DVH cursus aan die vanaf juni 2024 beschikbaar is. En hier is uw kans om niet alleen te voldoen aan deze nieuwe regelgeving, maar ook te besparen!

Speciale Aanbieding: De eerste 25 personen die hun interesse tonen, ontvangen een exclusieve korting en worden proactief op de hoogte gehouden van de boekingsmogelijkheden zodra deze beschikbaar zijn. Dit is uw kans om voorop te lopen in compliance en veiligheid, tegen de beste prijs.

Bij Deftiq bent u verzekerd van topkwaliteit onderwijs en een competitieve prijsstelling. Onze DVH e-learningcursus is ontworpen om grondig inzicht en praktische vaardigheden te bieden, waardoor bijrijders en toekomstige machinisten volledig zijn voorbereid op veilige en efficiënte werkuitvoering.

Laat nu uw interesse blijken door ons te bezoeken op deftiq.com/contact en zorg dat u een van de eerste bent die profiteert van deze unieke kans. Wacht niet tot september – bereid u nu voor om te voldoen aan de nieuwe standaarden en versterk uw professionele positie in de industrie.

Start vandaag nog met
de SIR opleidingen van Deftiq!

Bekijk nu al onze SIR opleidingenKom in contact