case

Wereldwijd personeel van klanten online getraind voor het werken met de innovatieve machines van DERC Salotech.

bedrijf
DERC Salotech
sector
Industrie
hoofdkantoor
Nederland

“We sturen volgende week wel iemand langs” of “Neem de handleiding maar even door.” Deze antwoorden op vragen van klanten is niet besteed aan DERC Salotech. 

DERC Salotech zorgt pro-actief voor het adequaat opleiden van hun klanten met behulp van onze online equipment training. Zo kan operationeel personeel van klanten veilig en efficiënt aan de slag met hun splinternieuwe innovatieve machine. Van een goede voorbereiding tot handige instellingen afhankelijk van de werkzaamheden. Van slimme bediening tot adequaat onderhoud. Dat leert men in deze online training. De basis is gelegd. Dit schept mogelijkheden voor vertegenwoordiger van DERC Salotech om specifieke instructies te geven op locatie. En als de volgende dag andere mensen aan de knoppen zitten, eerst even online bijspijkeren. 

Facts and figures
  • Minder wereldwijde reisbewegingen voor after sales
  • Interactieve training op basis van informatie uit manuals
  • Minder reparatiekosten door beter gebruik van het equipment
  • Iedereen een opgeleid, niet enkel de aanwezigen op het moment
  • Meer tijd voor praktijk training

Resultaten

Jaarlijks bereikt DERC Salotech 350 medewerkers van klanten in meer dan 25 landen.

Cases

ENCORE

ENCORE staat voor Energising Coasts with Offshore Renewable Energy. Met een internationaal consortium trachten we de ontwikkelingen op het gebied van Offshore Renewable Energy (ORE) te versnellen en naar een volwassen niveau te tillen. De zee biedt namelijk naast windenergie veel meer kansen om op een duurzame manier energie op te wekken.

Stationsgebied Zuidas

Voorafgaand aan elk weekendwerk hebben meer dan 500 bouwplaatsmedewerkers zich in eigen taal voorbereid met onze op maat gemaakte online projectinstructies. Zo kon iedereen veilig en efficiënt aan de slag rondom station Amsterdam-Zuid. Op deze wijze bouwt Deftiq mee aan de herinrichting van het stationsgebied Zuidas.

Olieterminal Europoort

Sinds een aantal jaar krijgt men toegang tot de terminal in de Europoort met behulp van onze online poortinstructie. Iedereen doorloopt de op maat gemaakte instructie met essentiële veiligheidsthema’s. Sommigen hebben zich thuis voorbereid, anderen scannen de QR-code om aan de slag te gaan. Wat een verademing voor de portiers.

Ontdek hoe Deftiq jouw organisatie optimaal kan voorbereiden op de praktijk

Kom in contact