OVER ONS

Dit is Deftiq

Deftiq

Deftiq is opgericht in 2019 en is gehuisvest in hartje Rotterdam. Opgebouwd uit Deft (vaardig) en IQ (slim), streven we er naar om slim en vaardig te werken. Niet alleen voor onszelf, maar we faciliteren ook al onze deelnemers om op die manier te werk te gaan.

E-learnings

We maken hoogwaardige en doelgerichte e-learnings voor professionals zodat ze altijd goed zijn voorbereid op de praktijk. Ooit begonnen in de bouw en industrie, hebben we jarenlange ervaring in technische sectoren. Inmiddels zijn we sector afhankelijk en is ons portfolio flink uitgebreid. Van onboarding programma's voor kantoorpersoneel tot instructies voor machines, en van de foodsector tot opleidingen voor studenten. Wij zien overal kansen om werk makkelijker, leuker én efficiënter te maken met e-learnings.

Ons team

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige e-learning oplossingen.

Stijn
Operationeel & Bedrijfsvoering

Met zijn technische achtergrond en sterk oog voor detail zorgt Stijn ervoor dat we altijd kwaliteit van de hoogste plank leveren. De behoeften van opdrachtgevers vertaalt hij naar concrete e-learnings. Intern begeleidt hij de ontwikkeling van de e-learnings van A tot Z en houdt tegelijkertijd in de gaten hoe het met ons eigen team gaat.

pim
Commercieel & Bedrijfsvoering

Als Pim niet aan het bellen is, dan is hij wel onderweg. Hij is verantwoordelijk voor al het externe contact en altijd op zoek naar oplossingen om het werk van technische professionals te verlichten. Met jarenlange ervaring in de aannemerij brengt hij de behoeften en uitdagingen van onze opdrachtgevers feilloos in kaart. En dat doet hij het liefst live met een kop koffie.

anne
Designer

Anne weet als geen ander hoe je een mooie én heldere illustratie maakt. Instructies voor complexe machines of veilig werken met hijskranen; zij draait haar hand er niet voor om en visualiseert het allemaal. Zo weten we zeker dat de gewenste boodschap overkomt. En dat niet alleen, Anne is ook nog eens een ster met taal.  

tim
Designer

In zijn persoonlijke leven is Tim altijd actief bezig, maar ook in zijn werk laat hij alles graag bewegen. Hij maakt niet alleen binnen een mum van tijd een illustratie, maar hij maakt van die illustraties vervolgens ook aantrekkelijke animaties. Zo worden instructies en interacties niet alleen duidelijker, maar ook leuker.

sanne
Copywriter

In zowel het Nederlands als in het Engels weet Sanne altijd de juiste woorden te vinden om een verhaal te vertellen. De inhoud van een e-learning moet aansluiten bij de doelgroep, maar ook de schrijfstijl moet passen bij de behoeften van de deelnemer. Sanne zorgt dat beide elementen kloppen. Taal is zeg maar echt haar ding.

jiska
Designer

Voor iemand die altijd al in beelden heeft gedacht, is er niks mooier dan het vertalen van informatie naar een visualisatie. Illustraties, infographics, posters of flyers; binnen de korste keren heeft Jiska een ontwerp op papier staan (of technisch gezien, op het scherm) en werkt ze het tot in detail uit. Zo komt jouw idee tot leven.

NAIM
IT

De stille kracht achter onze digitale producten? Dat is Naim. Hij zorgt ervoor dat alles soepel werkt - altijd, overal en op alle apparaten. Voor velen van ons blijft het magie hoe hij dat precies doet, maar zeker is dat we altijd op hem kunnen rekenen en dat geen enkele IT-uitdaging voor hem te gek is.

justin
Designer

Als een soort machine knalt Justin de ene na de andere illustratie eruit. Van simpele iconen tot complexe graphics. Allemaal geen probleem. Met een goed gevoel voor stijl zorgt hij er altijd voor dat de visuele uitingen naadloos aansluiten bij de stijl van jouw bedrijf.

Ontdek hoe Deftiq jouw organisatie optimaal kan voorbereiden op de praktijk

Kom in contact