case

Eigen personeel slim en snel gecertificeerd met onze erkende online opleidingen.

bedrijf
Van Berlo
sector
Industrie
hoofdkantoor
Nederland

Van Berlo is een erkend en innovatief producent en ontwerper van funderingen en industriële betonvloeren. In veel gevallen eisen opdrachtgevers gecertificeerd personeel om werkzaamheden veilig en volgens geldende kwaliteitsstandaarden uit te voeren. Door marktverbreding komt Van Berlo steeds vaker in aanraking met verplichte SIR-certificering voor hun werkzaamheden bij opdrachtgevers. 

Met behulp van de beheeromgeving van Deftiq kan Van Berlo eenvoudig en volledig in eigen beheer een opleidingstraject voor SIR-certificering boeken per medewerker. Door de keuze voor de online SIR-opleidingen van Deftiq bespaart Van Berlo kostbare tijd: Een dag minder in een klaslokaal. Een dag extra op het project. Het resultaat: een tevreden klant en medewerkers die nu veilig en aantoonbaar aan het werk kunnen gaan.

Facts & figures 
  • Besparing van 1 dag in een klaslokaal
  • Flexibel inplannen van deelnemer
  • Trainen in eigen taal, onafhankelijk van de taalvaardigheid van de docent
  • Volledig gecertificeerd na succesvolle afronding van de opleiding
  • Voordeligste SIR opleiding in Nederland en België

Resultaten

De organisatie behaalt nu alle certificaten met onze hybride opleiding in drie verschillende talen. Dit levert hen gekwalificeerd personeel dat meer dan 40 dagen per jaar extra inzetbaar is.

Cases

ENCORE

ENCORE staat voor Energising Coasts with Offshore Renewable Energy. Met een internationaal consortium trachten we de ontwikkelingen op het gebied van Offshore Renewable Energy (ORE) te versnellen en naar een volwassen niveau te tillen. De zee biedt namelijk naast windenergie veel meer kansen om op een duurzame manier energie op te wekken.

Stationsgebied Zuidas

Voorafgaand aan elk weekendwerk hebben meer dan 500 bouwplaatsmedewerkers zich in eigen taal voorbereid met onze op maat gemaakte online projectinstructies. Zo kon iedereen veilig en efficiënt aan de slag rondom station Amsterdam-Zuid. Op deze wijze bouwt Deftiq mee aan de herinrichting van het stationsgebied Zuidas.

Olieterminal Europoort

Sinds een aantal jaar krijgt men toegang tot de terminal in de Europoort met behulp van onze online poortinstructie. Iedereen doorloopt de op maat gemaakte instructie met essentiële veiligheidsthema’s. Sommigen hebben zich thuis voorbereid, anderen scannen de QR-code om aan de slag te gaan. Wat een verademing voor de portiers.

Ontdek hoe Deftiq jouw organisatie optimaal kan voorbereiden op de praktijk

Kom in contact