Wat zijn SIR opleidingen?

SIR Safe sectoren

De Stichting Industriële Reiniging, ook wel bekend als de SIR, heeft het doel om het werken in de industriële reiniging te reguleren en veilig te maken. Zo veilig mogelijk werken in industriële reiniging; hoe bereikt de SIR dat? Vooral door het aanbieden van SIR opleidingen.Om incidenten tijdens het werk in de industriële reiniging sector te voorkomen moeten medewerkers opgeleid en gekwalificeerd zijn om hun functies en risicovolle taken te kunnen uitoefenen. Deze SIR opleidingen worden niet door de SIR verzorgd, maar door aan de SIR deelnemende erkende opleidingsinstituten of door erkende interne opleidingsafdelingen van deelnemende bedrijven. Deze instanties moeten aan kwaliteitseisen voldoen om SIR opleidingen te verzorgen en examens te mogen organiseren.Dit is waarom er zo’n groot aanbod is van SIR opleidingen: door het creëren van een competitieve markt zijn opleidingsinstanties verplicht om de SIR opleidingen te verzorgen. Doen ze dit niet, dan zullen medewerkers in de industriële reiniging sector niet voor hun SIR opleidingen kiezen. Het is daarom enorm belangrijk om goed onderzoek te doen naar de verschillende aanbieders om de beste SIR opleidingen te vinden.

In het kort; Aanbieders van SIR opleidingen

DERC Adviesgroep - Alles binnen hogedrukreiniging of op industrieel reiniging gebied, het deskundig personeel van DERC Adviesgroep en de totale organisatie is toegewijd aan deze missie. Deftiq is een trotse partner van DERC; wij hebben de betrouwbare en jarenlange kennis van DERC gecombineerd met ons talent voor het maken van kwalitatieve online trainingen om dé beste SIR opleidingen te maken. Neem snel zelf een kijkje naar deze SIR opleidingen van DERC en Deftiq!

TCC Trainingen (TCC Rotterdam en TCC Zuidbroek) - In 2003 is TCC opgericht als een detacheringsorganisatie genaamd “The Cleaning Company”. Deze tijdelijke personeelsvoorziening specialiseerde zich met name op de techniek en industriële reiniging. Snel werd dit al de “TCC”, en in 2005 werd de TCC (Training & Cursus Centrum) B.V. Kortweg “TCC Trainingen” die wij nu kennen opgericht. TCC opleidingen bestaan uit SOG, VCA en SIR opleidingen.

Özel Opleidingen - Özel Opleidingen is één van de grotere spelers op het gebied van veiligheidsopleidingen. Vooral is Özel Opleidingen gespecialiseerd in het aanbieden van VCA*, VCA**, VCU en ISO opleidingen en bieden veel opleidingen op locatie aan om medewerkers praktijkervaringen mee te geven.

Jonkman Opleidingen - Jonkman Opleidingen is een specialist in het verzorgen van vaardigheids- en veiligheidsopleidingen. De cursussen worden grotendeels in het Nederlands aangeboden in een eigen opleidingscentrum. Jonkman Opleidingen is vooral trots op de mobiele trainingsunits waardoor de opleidingen mogelijk ook op locatie van de klant gegeven kunnen worden.

Deftiq - Dé online SIR opleider van Nederland en België

En dan is er Deftiq; dé online SIR opleider. Deftiq is begonnen in 2019, gevestigd in hartje Rotterdam en inmiddels meer dan 5000+ deelnemers voorzien van onze e-learnings. De online SIR opleidingen van Deftiq hebben altijd de beste prijs, hoogste kwaliteit, zijn tijdbesparend en bereiden je 100% voor op het SIR-examen. Hierdoor heb je altijd de beste slagingskansen. Geïnteresseerd? Neem dan nu kijkje op het Deftiq platform door op de blauwe knop te klikken.

Home
Catalogus
Pricing
Contact
Login