February 12, 2019

Wat is een learning journey?

Een learning journey (leerpad) is een aaneenschakeling van trainingen om bepaalde leerdoelen te bereiken. Een learning journey kan voor elk persoon verschillend zijn. De trainingen zijn zo op elkaar afgestemd dat de gebruiker een bepaald pad kan bewandelen om stapsgewijs op niveau te geraken en het leerdoel te bereiken.

De één heeft meer óf andere trainingen nodig dan een ander om een bepaald leerdoel te bereiken. Iemand die veel ervaring heeft met het werken op hoogte heeft waarschijnlijk minder training nodig om zijn of haar SOG-certificaat te verlengen, dan iemand die deze praktijkkennis nog niet heeft. Verschillende paden leiden dus tot hetzelfde leerdoel.

Wanneer is een learning journey relevant?

Een learning journey kan helpen om op een effectieve manier leerdoelen te bereiken. Een doel kan zijn het behalen van een heftruck-certificaat of het begrijpen van de veiligheidsvoorschriften voor aanvang van een complex project.

Hoe lang duurt een learning journey?

Dit is afhankelijk van diverse factoren. Dit hangt bijvoorbeeld af van de hoeveelheid leerdoelen, het aantal trainingen, de moeilijkheidsgraad en de tijd en ruimte van de gebruiker. Een learning journey kan daarom variëren van tientallen minuten tot meerdere dagdelen.

Wat levert dit op?

Dit levert kortweg een persoonlijke en effectieve manier op, om een bepaald niveau van kennis en vaardigheden te bereiken.

Laatste Blogs

Kom in contact!En ervaar wat Deftiq kan betekenen voor jouw organisatie.

Volg Deftiq nu ook via social media.