January 14, 2021

Tekstschrijver zijn bij Deftiq... Wat houdt dat precies in?

Uit nieuwsgierigheid of uit pure interesse heb je misschien wel op de link naar deze blog geklikt. Waarschijnlijk betekent dit dat je benieuwd bent naar mijn werk als tekstschrijver binnen Deftiq. Leuk!

Laat ik mijn werk dan maar eens in een notendop uitleggen. Bij Deftiq ben ik aangesteld als copywriter/tekstschrijver. Er staat een schuine streep, want je kan natuurlijk naast de algemene term copywriter ook de Nederlandse term tekstschrijver hanteren.

Ik werk sinds oktober 2020 bij Deftiq en ik heb al een verscheidenheid aan taken opgepakt. Samengevat werk ik mee aan trainingen en MicroLearnings. Dat zijn korte digitale trainingen die wekelijks of maandelijks beschikbaar worden gesteld aan deelnemers. Voor de MicroLearnings gaat het grofweg gezien zo: Ik creëer de teksten en lever deze aan mijn collega Argyle. Op zijn beurt verwerkt hij de teksten in smakelijke interacties. Dit betekent soms wel dat ik daarna nog teksten moet redigeren, omdat de interacties en de inhoud net een andere essentie vragen.

Mijn werkzaamheden voor de online trainingen liggen iets breder. Voor de trainingen schrijf en herschrijf ik teksten. Daarnaast controleer ik bestaande trainingen van A tot Z op het zogenoemde B1 niveau. Én ik houd mij bezig met vertalen (NED-ENG). Kortom, de diversiteit van het werk spreekt mij aan en ik ben daarom ook blij dat ik hierdoor een mooie bijdrage lever aan gave online trainingen.

Groet,

Lorena

Laatste Blogs

Kom in contact!En ervaar wat Deftiq kan betekenen voor jouw organisatie.

Volg Deftiq nu ook via social media.