November 13, 2020

Maak kennis met de nieuwe stagiaire Isabelle

Gemotiveerd, leergierig, creatief, enthousiast en hartstikke gezellig! Dit zijn de kernwaarden die aansluiten bij mij, al zeg ik het zelf. Mijn naam is Isabelle van der Kraan en ik ben de nieuwe stagiair bij Deftiq. Ik ben 21 jaar en studeer op het grafisch lyceum in Rotterdam. Hier doe ik de opleiding media vormgeven niveau 4.

Binnen het vormgeven is mijn specialiteit het bedenken van goede en gedetailleerde concepten. En deze daarnaast ook volledig uit te werken. Ik laat mijn ideeën werkelijkheid worden door middel van verschillende schetsen, mindmaps en moodboards. Pen en papier is mijn grootste vriend. Binnen het bedrijf zal ik mij bezig gaan houden met grafisch werk. Zo kun je denken aan het meehelpen van visuals maken. Dit zal ik onder begeleiding van Merel doen.

Ik hou mij in mijn vrije tijd veel bezig met vormgeven, tekenen, gamen en nog veel meer leuks. Ik ben ontzettend vrij en creatief en daarom is het ook zo leuk dat ik bij Deftiq terecht ben gekomen.

Ik kijk er ontzettend naar uit om nieuwe dingen te leren en om een kijkje te nemen hoe het echte bedrijfsleven er nou aan toe gaat.

Vanaf de eerste dag dat ik binnen kwam bij het team voelde ik mij al gelijk thuis en op mijn gemak. Een hele fijne en ontspannen sfeer tussen de mensen met een goed gevoel voor humor. Ik werd gelijk overal bij betrokken en werd behandeld als een volledige collega. Een fijne start. Er word regelmatig aan mij gevraagd of het goed gaat en of ik hulp nodig heb, super behulpzaam. Ik merk dat ze hier echt bereid zijn om je van alles te leren. En dat is uiteraard het leukst. Dat het enthousiaste van beide kanten af komt.

Wegens covid waren we allemaal 3 dagen per week hard aan het werk op kantoor en 2 dagen vanuit huis. Een hele fijne combinatie voor een stagiair al mag ik het zelf zeggen. Zo kan er toch veilig thuis gewerkt worden maar krijg ik toch mee hoe het daadwerkelijk in het echte bedrijfsleven er aan toe gaat. Nu zijn de maatregelen uiteraard weer veranderd maar dit gaat helemaal goed komen.

Aan het eind van de week schuif ik aan bij de gezamenlijke weekafsluiting. Hier kunnen we alles bespreken en terug kijken op hoe de week is verlopen op een ontspannen manier.

Ik ben erg enthousiast voor de rest van mijn stage periode bij Deftiq en ben benieuwd hoe het verder gaat lopen!

Groetjes Isabelle

Laatste Blogs

Kom in contact!En ervaar wat Deftiq kan betekenen voor jouw organisatie.

Volg Deftiq nu ook via social media.