April 24, 2020

Aangenaam mijn naam is Argyle

Ik ben Argyle Lopez en binnen Deftiq ben ik werkzaam als User Experience Designer. Ik houd me voornamelijk bezig met het analyseren en optimaliseren van de huidige gebruikerservaring van de website, academy en micro-learnings. Geen dag binnen Deftiq ziet er hetzelfde uit. Momenteel ben ik bezig met het opzetten van een designsysteem (in mijn volgende blog meer hierover), zodat we sneller en effectiever te werk kunnen gaan, en wellicht interview ik morgen iemand uit de maritieme sector met als doel de gebruiker beter te kunnen begrijpen en te bedienen, want de gebruiker moet centraal staan. Mijn aandeel hierin is om die centrale rol van de gebruiker te bewaken en te optimaliseren. Dat doe ik met enorm veel plezier binnen Deftiq.

Tot de volgende, Argyle

Laatste Blogs

Kom in contact!En ervaar wat Deftiq kan betekenen voor jouw organisatie.

Volg Deftiq nu ook via social media.